Groepen

Naast het restaurant op de begane grond hebben wij ook een prachtige ruimte op de eerste verdieping. Deze ruimte is perfect voor een privé diner of borrel en beschikt over een eigen bar en toiletten. Ook grotere groepen kunnen hier in besloten sfeer borrelen, dineren of een feest geven. Heb je binnenkort een leuk evenement en ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

ZAKELIJK

Vergadering, bedrijfspresentatie of een besloten etentje? IJzerbar heeft verschillende mogelijkheden. We hebben een hele sfeervolle en inspirerende ruimte waar het mogelijk is om besloten te zitten. Neem contact met ons op en we helpen je heel graag verder.

FEESTJE

Babyshower, vrijgezellenfeestje of een familiereünie? IJzerbar heeft een hele sfeervolle en gezellige ruimte voor jullie samen. Een compleet verzorgde lunch, diner of lekker cocktails proeven aan de bar? Het kan allemaal. Neem contact met ons op en we denken heel graag met je mee.

BRUILOFT

Een van de mooiste dagen van je leven. Met onze sfeervolle en besloten ruimte inclusief bar zijn er veel mogelijkheden om jouw dag tot in de puntjes verzorgen. Makkelijk bereikbaar en prima parkeerdoor je gasten Neem contact met ons op en we denken heel erg graag met jullie mee!

IJZERBAR
Kruisweg 959
2132 CD. HOOFDDORP
T. 023 – 7434667
E. info@ijzerbar.nl

Gezellig lunchen of dineren?
Blijf op de hoogte.