Een IJZERSTERKE formule

Restaurant IJzerbar is uniek in haar soort. Eigenaren Melissa Heijerman – van der Veen en Robert van Leeuwen hebben een IJzersterk concept tot leven gebracht in een iconisch pand aan de Kruisweg in Hoofddorp.
Op de menukaart van de IJzerbar zijn vegetarische en non vegetarische gerechten te vinden en deze vullen elkaar prachtig aan. Het hoofdingrediënt IJzer speelt een grote rol op de menukaart en in de styling van het interieur van het restaurant. IJzer staat symbool voor kracht en is ook in voeding heel belangrijk.

De voedingsstof IJzer is een bouwstof van de kleurstof in rode bloedcellen, ook wel hemoglobine genoemd. Deze bouwstof zorgt ervoor dat er zuurstof vanuit de longen naar elke cel in het lichaam gebracht kan worden. IJzerrijke voeding is dus heel belangrijk voor het verzorgen van jouw lichaam.
IJzer zit in vlees maar is ook genoeg te vinden in vega en ook vegan producten.

Wij laten onze gasten graag zien dat vega niet saai hoeft te zijn. Onze vega gerechten liggen kwalitatief dan ook op één lijn met de non-vega gerechten. Binnen de IJzerbar kijken wij naar de toekomst van koken en eten. Er is steeds meer vraag naar vleesloze opties en daar spelen wij graag op in. Op onze kaart bieden wij dan ook evenveel vega en non-vega gerechten aan. Het samenspel van deze totaal tegenovergestelde gerechten maakt de IJzerbar een fijne plek voor iedere gast.
De combinatie van onze veelzijdige kaart, warme ambiance en enthousiast en gedreven personeel maakt ons restaurant een heerlijke beleving.
Schuif bij ons aan en kom proeven wat restaurant de IJzerbar te bieden heeft, tot snel!

Liefs, Team IJzerbar

IJzersterk formule