OVER ONS

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them”

– Walt Disney

Team IJzerbar

Ondernemende ondernemers

Melissa Heijerman en Robert van Leeuwen zijn twee moderne ondernemers. De één typeert ze als ‘eigentijdse’ en ‘ambitieus’ en de ander vindt dat ze de goede kant van het perfectionistisch ondernemen bezitten. Belangrijkste is dat ze vooral veel plezier hebben in het ondernemen en haar gasten te allen tijde centraal plaatsen in het doel voor gastvrijheid en beleving.

De groei als ondernemers in de horecabranche zette zij de eerste stappen ‘achter de bar’. Als zakelijk team vormde de twee als een eenheid. De gasten die zij altijd graag hebben bediend zijn de afgelopen jaren meegegroeid naar volwassen bedrijven met het “Evenementenbureau Bob & Frank” en horeca “Bar la Vitesse” wat is omgedoopt naar “RIO”.

Oud & Nieuw

De IJzerbar is gevestigd in het iconische pand aan de Kruisweg 959 te Hoofddorp. Voor De IJzerbar heeft, in een ver verleden, het nostalgische restaurant De Pimpernel gevestigd en ook heeft er een Vleeshuis in gehuisd.

Deze historische voorgangers zijn voor ons als ondernemers het fundament voor onze huidige filosofie als het gaat om het consumeren van vlees en traditionele gerechten. Daar waar de historie verwijst naar vlees, wijzen wij bij De IJzerbar naar de toekomst van vegetarische en vleesloze gerechten. Twee ‘tegengestelde’ die samen heel goed samen kunnen en dat bewijzen zij bij de mix van onze gasten. 

IJzerbar-front

Sfeer & beleving

Naast het zonvriendelijke terras aan de voorzijde is er ook een mooie ruimte op onze 1e etage die beschikbaar is voor Private Dining, zakelijke vergaderingen en thema feesten voor jouw huwelijksfeest. Wil je liever binnen of buiten, laag of tot hoog-zitten, wil je aan de bar zitten of in een ‘booth’ als date of als ‘get-together’ met vrienden. IJzerbar biedt eindeloze opties.
Wij nodigen je graag uit om gezellig bij ons aan te schuiven en samen te genieten van wat ‘IJzer’ je kan bieden!

Serieuze knipoog

IJzer, als onderdeel van onze bedrijfsnaam, heeft ook een duidelijke serieuze knipoog naar het hoofdingrediënt van onze en te aanbieden gerechten. De IJzerbar valt dan ook niet onder de huidige categorie restaurant in te delen. Het samenspel tussen de vegetarische en vleesgerechten maakt het restaurant uniek in haar soort. De combinatie van de geserveerde gerechten samen met de warme ambiance zorgen voor een sensationele beleving die u graag opnieuw wil beleven.