OVER ONS

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them”

– Walt Disney

Team IJzerbar

Ondernemende ondernemers

Ondernemende ondernemers Melissa Heijerman en Robert van Leeuwen zijn twee moderne ondernemers. De één typeert ze als eigentijds en ambitieus, een ander vindt dat ze de goede kant van het perfectionistisch ondernemen bezitten. Het belangrijkste is dat ze vooral veel plezier hebben in het ondernemen en de gast ten alle tijde centraal plaatsen. Met als doel een gastvrije omgeving vol belevingen te creëren. 

Binnen de horecabranche hebben Melissa en Robert hun eerste ondernemende stappen gezet achter de bar van Evenementenbureau Bob & Frank. De twee vormden al snel een sterk team, zowel zakelijk als vriendschappelijk. Er is de afgelopen jaren dan ook veel gebeurd. Melissa en Robert hebben evenementenbureau Bob & Frank opgericht en hebben Bar la Vitesse geopend, later omgedoopt tot RIO, een gezellige bar waar gedanst en gedronken kan worden. Sinds juni 2020 is restaurant IJzerbar open en wordt er hard gewerkt aan de opening van IJzerbar in Nieuw-Kijkduin medio 2023.

Oud & Nieuw

Restaurant de IJzerbar is gevestigd in het iconische pand aan de Kruisweg 959 te Hoofddorp. Voor de IJzerbar het pand betrok, huisvestte het pand restaurant de Pimpernel en was het ook ooit een Vleeshuis. Deze historische voorgangers zijn voor ondernemers Melissa en Robert hét fundament voor hun huidige filosofie als het gaat om het consumeren van vlees en traditionele gerechten. Daar waar de historie verwijst naar vlees, wijzen wij bij de IJzerbar naar de toekomst van vegetarische en vleesloze gerechten. Bij de IJzerbar bewijzen wij dat deze twee ‘tegenovergestelde’ heel goed samen kunnen. 

IJzerbar-front

Sfeer & beleving

Restaurant de IJzerbar beschikt over een zonovergoten terras, sfeervol restaurant beneden en een aparte ruimte boven. Deze ruimte is te gebruiken voor private dining, feesten en partijen of zakelijke bijeenkomsten. IJzerbar biedt eindeloze opties. Er zijn hoge en lage tafels, een knusse booth, tafels onder een heater op het terras maar er kan ook gegeten en geborreld worden aan de bar. Wij nodigen je graag uit om gezellig bij ons aan te schuiven en samen te genieten van wat IJzer je kan bieden! 

Serieuze knipoog

IJzer, als onderdeel van onze bedrijfsnaam, is een serieuze knipoog naar het hoofdingrediënt van onze gerechten. De IJzerbar is als restaurant niet in te delen in één van huidige categorieën. Het samenspel tussen vegetarische en vleesgerechten maakt ons restaurant uniek in haar soort. De combinatie van onze prachtige gerechten samen met de warme ambiance en enthousiaste collega’s zorgt voor een sensationele beleving die je graag opnieuw wil ervaren. 

IJZERBAR
Kruisweg 959
2132 CD. HOOFDDORP
T. 023 – 7434667
E. info@ijzerbar.nl

Gezellig lunchen of dineren?
Blijf op de hoogte.